O podjetju

Družba Axle d.o.o. Koper je nastala po uspešnem delu in bogati 30-letni tradiciji koprskega podjetnika in gumarja Bogdana Vadnov in njegovih najožjih članov.

Axle KTM motorna kolesa so bila velik iziv za podjetje Axle, saj v to trgovsko smer niso imeli nobenih izkušenj. Sinova g.Bogdana sta se profesionalno ukvarjala z motorističnimi dirkami oz. bolj natačno, sta vozila državno prvenstvo Slovenije, Italije in Avstrije v kategoriji SuperMoto – Prestige in dosegale zavidljive uspehe. Tu sta se prvič spoznala pobližje s kvaliteto in vzdržljivostjo KTM-ovih motornih koles. V njuni 5 letni tekmovalni karieri sta imela možnosti poskusiti skoraj vse model KTM-ove ponudbe. Od tu je nastala zamisel za trgovino.

Najpomembnejše prizadevanje podjetja Axle d.o.o. je usmeritev v prihodnost in razvoj ter rast podjetja vsi cilji ki nas stimulirajo za nadaljnje boljše delo.

Uspešno združujemo bogate izkušnje pridobljene na delovnem področju in izobraževanju v tujini. Načrtovan razvoj nam dolgoročno omogoča boljši nastop med ostalimi konkurenčnimi podjetji na avtomobilskem področju in na področju pnevmatik.

Poslovni rezultati, ki jih dosegamo, nas upravičeno navdajajo z novim zagonom. Axle.d.o.o. je eno bolj uspešnih podjetij v opravljanju vulkanizerskih storitev in prodaje pnevmatik v jugozahodni Sloveniji, prav tako pa sodimo med večje podjetja na Koprskem.

Vrednote

Axle Družba Axle d.o.o. Koper v svojem poslovanju sledi svojim vrednotam in je zato predana interesom vseh, ki so povezani z nami: kupci, lastniki, sodelavci, partnerji in lokalna skupnost. Izmed vseh etičnih norm so v središču naše pozornosti integriteta posameznika, poštenost in uresničevanje danih obljub.

Cenimo svoje dobro ime

Poslujemo v skladu z najvišjimi veljavnimi pravnimi in etičnimi standardi. Naše ime je sinonim za odličnost. Na celotnem našem področju delujemo kot družbeno odgovorno podjetje in skušamo zadostovati zahtevnim pogojem varovanja okolja.

Cenimo svoje kupce

Axle Poslušamo in se hitro odzivamo na potrebe in pričakovanja kupcev. Kupcem naših storitev in izdelkov zagotavljamo vrhunsko kakovost in garancijsko podporo.

Zagotavljamo najvišje standarde kakovosti naših izdelkov in storitev. Našim storitvam posvečamo posebno pozornost, zato nenehno skrbimo za uvajanje najsodobnejših postopkov dela. Osebje se strokovno izobražuje in sledi najmodernejšim zahtevam trga. Razna priznanja in dosežki potrjujejo naše zalaganje v izboljšanje dela.

Leta 2002, smo prejeli priznanje kot najboljši Slovenski Vulkanizer leta, v letu 2004 smo postali Michelinov partner in eni izmed treh v Sloveniji pooblaščenih za opravljanje storitev PAX Sistem-a. Naše delo se ne konča tu, čakamo na novosti in smo pripravljeni jih prevzeti. Podjetje ima od proizvajalca pooblaščene strokovnjake za reševanje reklamacij in drugih nevšečnosti vezanih na pnevmatike.

Cenimo svoje sodevalce

Axle Sodelavce in njihova mnenja obravnavamo spoštljivo in dostojno ter nagrajujemo njihove pobude in dosežke. Cenimo in razvijamo svojo bogato raznolikost. Spodbujamo razvoj sodelavcev s svetovanjem in izobraževanjem. Sodelavcem zagotavljamo varno in čisto delovno okolje.

Axle d.o.o. Koper je mlado, dinamično in hitro razvijajoče se podjetje. V nekaj letih poslovanja pod okriljem izkušenega vodstva smo združili znanje in izkušnje največjih prodajalcev pnevmatik na svetu z več kot 30-letno tradicijo storitvene in prodajne gumarske dejavnosti na Primorskem.

Osnovna dejavnost je prodaja pnevmatik za avtomobile, gospodarska vozila, motorna kolesa, tovorna in industrijska vozila, platišč in drugih avtododatkov, od tega predstavljajo kar 70 odstotkov avtoplašči visokega kakovostnega razreda.

Axle Vedno močnejša konkurenca nam postavlja nove izzive. Naša pozornost ostaja še naprej usmerjena v skrb za kakovost prodaje in storitev in odlični servis kupcem, doseganje učinkovitosti v celotnem poslovnem procesu, v nadgrajevanju znanj ter prizadevno in odgovorno delo vseh sodelavcev.

Video