Vabilo na predstavitev električnih grabljic ali tresačev oliv
19 Okt 2017

Vabilo na predstavitev električnih grabljic ali tresačev oliv

Ankran 21.10.2017 od 14:00 do 16:00

AXLE d.o.o. iz Koper kot novi zastopnik za Husqvarno na Primorskem Vabi vse lastnik olčnih dreves in uporabnike tresačev oliv na demonstracijo, ki bo dne 21.10.2017 (sobota) v Ankaranu – na Vinogradniški poti od 14:00 do 16:00 ure.
Demonstracija bo potekala v oljčnem nasadu g._PAHOR BOJAN – V BENEŠI NAD VALDOLTRO, 3min od križišča v Valdoltri. Tu bomo predstavili naše izdelek italijanskega proizvajalca in imeli bomo tudi nekaj drugih podobnih izdelkov za primerjavo.
Smo prepričani, da v dveh urah lepega vremena nam bo predstavitev prodajnega programa električnih tresačev oliv dala nekaj novih izhodišč o lažjem in hitrejšem obiranju oliv. Dostopna cena pa bo približala te izdelke povprečnemu uporabniku, kateri so se pred visoko ceno dosedanjih izdelkov raje ne odločali za nakup. Novosti in praktično poskušanje samih naprav nam bo dalo jasno predstavo o prednosti tega orodja v ta specifičen namen.
Kako do oljčnika: smer Ankaran Debeli rtič, v Valdoltri desno pri bolnici je odcep ¨Y¨ v desno na Vinogradniško pot in nadaljujemo pot skoraj naravnost gor v klanec. Od tu imamo 3 minute do cilja. Sedaj se vozite po Vinogradniški poti, ko pridete na vrh nadaljujete pot naravnost za cca 300m ter se ob ponovnem razcepu na ¨Y¨ držite desno, nato čez nekaj metrov zavijete desno in nadaljujete pot po oljčniku do poljske hiše g. Pahorja, kjer vas čakamo.
Se veselimo vaše udeležbe in upamo, da vam bomo s tem popestrili dan.
Za več informacij nas lahko pokličete na 030/377-336 – Vasja ali nam pišete na info@axle.si.

Hvala za vaš čas in v pričakovanju vaše prisotnosti vas lepo pozdravljamo.

AXLE d.o.o. Koper