NOVICE

NOVO 2017

Revolucionarna Honda X-ADV750 je pripravljena na poti vseh vrst. Združuje dobre lastnosti enduro motocikla, ki ne pozna ovir, z uporabnostjo velikega skuterja. X-ADV se odlično počuti na terenu, na potovanju ali v mestu, saj je opremljena z vsem potrebnim za lažji vsakdan. Vznemirljiva X-ADV750 je pristni terenec med skuterji. Oblikovalski center v Rimu je odgovoren za njeno zunanjo podobo, ki izžareva čvrstost in neodvisnost.

Komponente so ojačane in prilagojene zahtevnejši vožnji  : čvrst okvir, vzmetenje z dolgimi hodi, sprednja obrnjena USD vilica, aluminijasto zadnjo nihajko s Pro-Link sistemom vpetja zadnjega amortizerja, grobo profilirane pnevmatike, platišči z naperami iz nerjavečega jekla z ventilčki zraka L oblike za lažji dostop, aluminijasto krmilo, ščitniki rok, visoko nasajeno armaturno ploščo po vzoru rally specialk, centralno stojalo s senzorjem nagiba, dvojni prednji zavorni koluti premera 310mm z radialno vpetimi 4-batnimi zavornimi čeljustmi z ABS, …

Poganja jo odziven in varčen 745-kubični 2-valjni Euro4 agregat z nizko porabo goriva 3,6l/100km, ki moč prenaša preko samodejnega menjalnika z dvojno sklopko DCT s prilagojenimi prestavnimi razmerji in več možnimi programi prestavljanja.

Za dodatno udobje in praktičnost ima velik osvetljen prostor pod sedežem, vsa svetila v LED tehnologiji, 12V vtičnico, 5-stopenjsko nastavljiv vizir in vžig brez ključa Smart Key z vgrajenimi več funkcijami. Sedež in široko krmilo omogočata odličen pregled nad dogajanjem na cesti in popolno kontrolo nad motociklom.

PAKETI ORIGINALNE DODATNE OPREME:
– TOURING PACK 45l kovček: kovček 45l v barvi z naslonom, notranja torba za kovček, stranska alu zaščita, LED meglenke, ogrevane ročice, zgornji deflektor, spodnji deflektor
Redna cena 2.100 EUR, promocijska cena 1.450 EUR.
– TRAVEL PACK 35l kovček : kovček 35l alu z naslonom, stranska alu zaščita, LED meglenke, ogrevane ročice
Redna cena 2.010 EUR, promocijska cena 1.400 EUR.
– TRAVEL PACK 45l kovček : kovček 45l v barvi z naslonom,  stranska alu zaščita, LED meglenke, ogrevane ročice
Redna cena 1.900 EUR, promocijska cena 1.300 EUR.
– COMFORT PACK: stranska alu zaščita, LED meglenke, ogrevane ročice
Redna cena 1.222 EUR, promocijska cena 900 EUR.
– CITY PACK : stranske alu zaščite, deflektor stopal, ogrevane ročice
Redna cena 674 EUR, promocijska cena 570 EUR.

Artikle je mogoče kupiti tudi posamezno. Objavljene MP cene že vsebujejo DDV.